Mentale gezondheid voor zorgprofessionals webinar verzorgd door de MGGZ

De Militaire Geestelijke Gezondheidszorg organiseerde op dinsdag 24 maart 2020 om 20.00 uur een gratis webinar voor zorgprofessionals met adviezen voor hun mentale gezondheid in de tijd van COVID-19.

Hoe zorg je ervoor dat je langdurig inzetbaar blijft, zodat je voor je patiënten en je gezin kunt blijven zorgen? Hoe ga je ermee om als misschien onvoldoende middelen beschikbaar zijn om alle patiënten te helpen? Hoe ga je als leidinggevende en bedrijfsopvangteam om met de situatie? Na een korte presentatie met adviezen gaat Charles Groenhuijsen in gesprek met militaire zorgprofessionals: een traumachirurg, een IC/SEH verpleegkundige, een psychiater en een psycholoog, over langdurig onder grote druk zorg verlenen onder operationele omstandigheden. Tevens bestaat de mogelijkheid voor de deelnemers om vragen te stellen aan dit gezelschap. 

Terugkijken van het seminar kan via deze link.

Download hieronder de bijbehorende flyer.