Adviezen en tips omgaan met stress naar aanleiding van de webinar.

Naar aanleiding van de webinar Mentale Gezondheid voor Zorgprofessionals zijn er al veel initiatieven ontstaan om de informatie te implementeren in de zorgpraktijk.

Hoe houd je jezelf staande ten tijde van corona?

Dat is de tekst die bovenaan de flyers staat, die een mooie invulling is van wat er de afgelopen weken zo belangrijk is geworden en waar we de komende tijd nog veel mee te maken zullen hebben. Mede naar aanleiding van de informatie die door de Militair Geestelijke Gezondheidszorg in het webinar van 24 maart is gedeeld, zijn er al erg veel initiatieven ontstaan. Informatie wordt door ziekenhuizen en andere instellingen zo opschreven dat het herkenbaar en bruikbaar is. Zichtbaar nu op deze website de flyers van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht, ter inspiratie en gebruik voor niet-commerciële doeleinden. Dank daarvoor. Op de website is er vanaf nu één plek waar alle belangrijke informatie te vinden is, klik hier voor meer informatie.