Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten om vrijblijvend benaderd te worden voor een onderzoek.

U krijgt altijd voldoende tijd om na te denken over deelname aan het onderzoek. Daarna bepaalt u of u mee wilt doen. U bent nooit verplicht om mee te doen. 

Interesse in deelname aan onderzoek

Ik heb het liefst contact per… *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Uw gegevens worden gebruikt om vrijblijvend contact met u op te kunnen nemen als er een onderzoek is waaraan u kunt meedoen. Uw gegevens worden alleen met onze onderzoekers gedeeld en worden niet aan derden verstrekt. U kunt op elk moment uw gegevens laten wijzigen of verwijderen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Uw gegevens hebben wij nodig om contact met u te zoeken per mail of telefoon. Wij benaderen u als er een onderzoek is waaraan u mee kunt doen. U kunt op elk moment uw gegevens laten wijzigen of verwijderen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw gegevens worden verstuurd naar de onderzoekscoördinator. Uw gegevens worden door de onderzoekscoördinator opgeslagen om contact met u te zoeken als er een onderzoek is waaraan u mee kunt doen. Daarna kunt u besluiten of u mee wilt doen. Deelname is altijd geheel vrijwillig. Uw gegevens worden volgens de AVG-wetgeving opgeslagen op een veilige locatie in het Expertisecentrum. Alleen de onderzoekscoördinator kan bij deze gegevens. Wel kan de onderzoekscoördinator uw gegevens delen met de onderzoekers of bevoegde onderzoeksmedewerkers die bij het Expertisecentrum werken. Uw gegevens worden nooit met mensen buiten het Expertisecentrum gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig is of totdat u uw gegevens wilt laten verwijderen. Wij kunnen dan geen contact meer met u opnemen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *