Aanmeldformulier

Hieronder kunt u uw gegevens invullen en opsturen naar de onderzoeker. Als u uw gegevens instuurt, betekent dit niet automatisch dat u mee moet of kunt doen. Er wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen. U krijgt dan meer informatie over deelname aan dit onderzoek. Ook wordt gekeken of u voldoet aan de voorwaarden om aan het onderzoek mee te kunnen doen. 

U krijgt altijd voldoende tijd om na te denken over deelname aan het onderzoek. Daarna bepaalt u of u mee wilt doen. U bent nooit verplicht om mee te doen. 

Meedoen aan het BOOSTCAMP onderzoek

Hoe kunnen we u het beste bereiken? *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Uw gegevens worden gebruikt om vrijblijvend contact met u op te kunnen nemen over deelname aan het BOOSTCAMP onderzoek. De onderzoeker of bevoegde medewerker zal contact met u opnemen via telefoon of e-mail.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens met uw toestemming om contact met u te zoeken. Zonder uw gegevens is het niet mogelijk om te kijken of u mee kunt doen aan het onderzoek.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw gegevens worden direct naar de onderzoeker van dit onderzoek gestuurd. De onderzoeker of bevoegde medewerker van het onderzoek neemt per telefoon of e-mail contact met u op. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Uw gegevens worden volgens de AVG-wetgeving opgeslagen op een veilige locatie in het Expertisecentrum. Alleen de onderzoekscoördinator kan bij deze gegevens. Wel kan de onderzoekscoördinator uw gegevens delen met de onderzoekers of bevoegde onderzoeksmedewerkers die bij het Expertisecentrum werken. Uw gegevens worden nooit met mensen buiten het Expertisecentrum gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Als u niet deelneemt worden uw gegevens verwijderd uit het systeem. Als u wel meedoet worden uw gegevens bewaard zolang als nodig is voor het onderzoek. De onderzoeker vertelt u hier meer over.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *