Stigma onderzoek gepresenteerd in Singapore

Rebecca Bogaers,  onderzoeker in opleiding bij het Expertisecentrum, presenteert haar onderzoek in Singapore.

Together Against Stigma Conference – 3-5 Oktober Singapore

Van 3 tot en met 5 oktober heeft Rebecca Bogaers, samen met twee collega’s uit Tilburg, het Together Against Stigma congres bezocht in Singapore. Een congres waar wetenschap en praktijk samen komt, en waarbij dit jaar ‘Beyond the label – together towards an inclusive society’ het thema was. Sprekers tijdens het congres waren onder andere Halimah Yacob, president van Singapore en prof. dr. Norman Sartorius, voormalig president van de World Psychiatric Association. Tijdens het congres heeft Rebecca het eerste deel van haar onderzoek mogen presenteren. In dit onderzoek kijkt zij naar de invloed van stigmatisering rond psychische klachten op de duurzame inzetbaarheid van Defensiepersoneel.

Rebecca presenteert haar onderzoek voor een zaal met geinteresseerde bezoekers van het congres.
Rebecca presenteert haar onderzoek naar stigma.
Impressiefoto van de conferentie
Together Against Stigma Conference